bissarna

Alla inlägg under juni 2010

Av bissarna - 2 juni 2010 20:25

Förra helgen och halva denna vecka har gått. Vi har inkaserat vår första förlust genom 0-2 borta mot Enskede. Bitterheten ligger fortfarande kvar någonstans långt bak i huvudet, på något sätt är det lite svårt att acceptera. Enskede är ett helt ok lag, men inte 2 mål bättre än oss. Samtidigt så tycker jag inte vi gör någon riktigt bra match, vi saknade det helgjutna angagemanget, samt vissa såg lite slitna ut... Det är nu den kritiska perioden börjar, när kropparna verkar, avstängningar och skador kommer. Det är nu serien delar in sig och vi kan sålla agnarna från vetet!


Vår hemmamatch på söndag blir oerhörd viktig, en vinst och vi är med, en förlust och vi åker hiss nedåt. Absolut ingen katastrof, men luckan upp blir stor...


Denna vecka består av träning, mån, onsd och fred. Samt match i tisdags. En match som vi efter förlägning vann mot Enhörna egenom stabilt spel och en helingjuten laginsats. Dessutom hann TFF med att tvåla dit södertälje med 1-0, och är fortfarande obesegrade i 5an.


Tyvärr innebar förlusten mot Enskede även slutet på vår intensiva men korta mustaschkamp. Enväldig 6 vinnare i laget blev:

  

Look a like: Per Morberg & Günther?


Nästa match är hemma på Söndag mot Fock Farsta, som tidigare nämnt en otroligt viktig match. Mot ett bra lag. Kom och ge oss ert stöd !


Over and out

//MK


Ovido - Quiz & Flashcards